Stageproject milieubarometer 'groot succes'

23 mei 2013
Stageproject milieubarometer 'groot succes'

PAPENDRECHT - Het stageproject voor de milieubarometer was een groot succes. Vijf leerlingen van De Lage Waard vulden bij negen verschillende bedrijven de gegevens voor de milieubarometer in en gaven hen milieubesparende tips. De stagiaires kregen bij ieder bedrijf een rondleiding en maakten zo kennis met verschillende bedrijven in de techniek.
 
Tijdens een terugkombijeenkomst op woensdag 22 mei spraken vier van de vijf leerlingen van CSG De Lage Waard met de gemeente Papendrecht, Stimular en de deelnemende bedrijven over hun ervaringen en hun werkzaamheden tijdens het stageproject milieubarometer.

De leerlingen gaven een presentatie over de milieubarometer, lieten een film -gemaakt door leerlingen van het Da Vinci College- zien over hun stage en overhandigden de rapportages met duurzame tips aan de bedrijven.
 
Beroepsoriënterende stage Milieubarometer
Op dinsdag 2 april gaf wethouder Reuwer het officiële startsein voor de beroepsoriënterende stage in het kader van de milieubarometer. Vijf VMBO-leerlingen van De Lage Waard liepen bij negen deelnemende bedrijven stage van dinsdag 2 tot vrijdag 12 april.

De deelnemende bedrijven zijn: Rietveld Bouw, Valk Welding, Van Wijngaarden elektrotechniek, Scheepswerf Slob, IHC Merwede, Fokker, Veth Propulsion, Van Wijngaarden Papendrecht BV (auto/garage), Vorm Holding BV.

Meer informatie
Voor meer informatie of deelname aan een volgend stagetraject voor de milieubarometer kunt u contact opnemen met Trudie van der Hoek, t. 14 078 of e-mail: t.vdhoek@papendrecht.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.