Het dorp van bovenaf bekeken

22 mei 2013
Het dorp van bovenaf bekeken

PAPENDRECHT - Fotograaf Wim Schut besloot om het dorp eens op een andere, bijzondere manier op de foto te zetten.

De fotograaf kreeg hulp van zowel particulieren als van ex-collega's van de brandweer en ondernemers. Het resultaat mag er zeker zijn. Schut maakte prachtige foto's. Zo heeft u Papendrecht nog niet (vaak) gezien.

Dit is een slechts een selectie uit de vele schitterende foto's. Als u er nog niet genoeg van heeft, kunt u kijken op deze website: http://www.papendrechtfoto.nl/185462835

 

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.