Peuters dansen bij Wasko met juf Donna

22 mei 2013 door Hennie van der Zouw
Peuters dansen bij Wasko met juf Donna

PAPENDRECHT - Op de kinderdagopvang op het Maasplein hebben de peuters vanaf 2 jaar peuterdans gevolgd. Iedere week kwam juf Donna langs om met een groepje peuters te dansen. 

De peuters bewogen op leuke muziek waarbij ze hun eigen fantasie mochten gebruiken. Ze dansten ook naar aanleiding van een fantasieverhaal.
 
Door dansen kunnen peuters zich op hun eigen manier uiten en ontdekken de kinderen spelenderwijs hun bewegings-mogelijkheden. Dat de peuters het heel leuk vonden bleek wel uit het feit dat juf Donna elke week met gejuich werd onthaald.
 
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.