Burgemeester De Bruin overhandigt eerste burgerjaarverslag

17 mei 2007

PAPENDRECHT – Burgemeester De Bruin heeft het eerste exemplaar van het Burgerjaarverslag 2006 aangeboden aan de heer Poirot, directeur van de stichting Stolpehove. De heer Poirot heeft op zijn enthousiaste wijze veel inbreng geleverd aan de MADD activiteiten. Zo heeft hij de ruimte van de Stolpehove, locatie De Markt, beschikbaar gesteld zodat de officiële opening en de officiële sluiting in het bijzijn van alle vrijwilligers van de stichtingen/verenigingen daar plaats konden vinden. Gelet op het grote succes van deze dag en in combinatie met het thema ‘verbinding met de samenleving’ in het burgerjaarverslag, vond burgemeester De Bruin het zeer gepast om het eerste exemplaar aan de heer Poirot aan te bieden.

Papendrecht pakte groots uit met Make A Difference Day (MADD). Er waren tien activiteiten verspreid over heel Papendrecht. Voor die activiteiten hadden zich ruim 100 Papendrechters aangemeld als vrijwilliger. Sommige inwoners serveerden hapjes en drankjes op diverse locaties; anderen wijdden zich aan het knotten van wilgen of vervoerde knuffeldieren naar bewoners van De Twijg. Het was een knap staaltje binden en verbinden. MADD krijgt in 2007 een vervolg. Bent u er dan ook bij als vrijwilliger?

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.