Burgemeester overhandigt burgerjaarverslag 2004 aan inwoners

18 mei 2005
Burgemeester overhandigt burgerjaarverslag 2004 aan inwoners

PAPENDRECHT - Vandaag, donderdag 19 mei, overhandigde burgemeester C.J.M. de Bruin de eerste exemplaren van het burgerjaarverslag 2004 op het tijdelijke winkelcentrum aan winkelende Papendrechters. Het jaarverslag draagt de titel ‘Schakelen tussen burger, bestuur en beleid’ en laat voor het eerst ook getalsmatig zien dat verbeteringen zijn volbracht, onder meer op het gebied van veiligheid, vandalisme, sociale samenhang in de samenleving en wijkgericht werken. In de loop van volgende week ontvangt ieder huishouden het burgerjaarverslag in de brievenbus.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.