Verkeerstellingen beslissen of zwaar verkeer over de Slobbengorsbrug mag blijven rijden

17 mei 2013 door Hennie van der Zouw
Verkeerstellingen beslissen of zwaar verkeer over de Slobbengorsbrug mag blijven rijden

PAPENDRECHT - Tijdens de vergadering van de Gemeenteraadscommissie Ruimte heeft Wethouder Scheurwater aangegeven, dat als de Slobbengorsbrug opgeleverd is, hij eerst verkeerstellingen wil laten uitvoeren, alvorens hij zal beslissen of er wel of geen zwaar verkeer over deze verbouwde brug mag gaan rijden.

Scheurwater stelde in deze vergadering ook dat de vernieuwde Slobbengorsbrug altijd beschikbaar moet blijven voor hulpdiensten, als er elders in Papendrecht zich calamiteiten voordoen.
 
Rene van Engelen van Groen Links en Ernst Schotting van de Partij van de Arbied lieten tijden deze vergadering duidelijk blijken het hier niet mee eens te zijn.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.