Vier auto’s op elkaar op N3

15 mei 2013 door Hennie van der Zouw
Vier auto’s op elkaar op N3

PAPENDRECHT - Bij een aanrijding op de Rondweg N3 ter hoogte van Papendrecht zijn dinsdag aan het begin van de avond 4 auto’s op elkaar gereden.

Twee voertuigen raakten door de klap Total loss, de andere twee raakten licht beschadigd. Bij de aanrijding vielen twee gewonden, een vrouw en een kindje zijn met nekklachten naar een ziekenhuis in Dordrecht gebracht. 

Foto: Pieter van den Berg

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.