Een pass voor Pink Ribbon

15 mei 2013 door Pieter van den Berg
Een pass voor Pink Ribbon

PAPENDRECHT - Terwijl het voetbalseizoen 2012-2013 zijn einde nadert, trekken de dames-1 van Nieuw-Lekkerland en het seniorenteam van Drechtstreek 8 uit Papendrecht hun voetbalschoenen nog één keer aan voor het goede doel.

Onder het motto 'Een pass voor Pink Ribbon' willen de dames en heren van beide voetbalverenigingen de aandacht vestigen op borstkanker. Eén op de acht vrouwen krijgt borstkanker en het is zelfs doodsoorzaak nummer één voor vrouwen tussen de 35 en 55 jaar. Er is veel aandacht nodig voor de borstkankerpatiënt van vandaag die de juiste behandeling en optimale begeleiding verdient. Met als doel een beter en langer leven.

Het idee om voor het goede doel Pink Ribbon te spelen kwam van René Nederlof (speler van Drechtstreek 8). ook hij heeft, net zo als zoveel mensen, te maken met deze vreselijke ziekte in zijn sportieve omgeving.

Naast de vraag voor aandacht proberen de initiatiefnemers zoveel mogelijk geld op te halen door middel van collectes en nog nader te formuleren acties. Kijk ook op de link http://acties.pinkribbon.nl/acties/dirkluteijn/een-pass-voor-pink-ribbon/en doneer eenvoudig op deze site voor dit steengoede doel. Er is tevens een twitteraccount aangemaakt: @PassPinkRibbon

De benefietwedstrijd vindt plaats op zaterdag 1 juni om 13.30 uur op sportpark De Oostpolder te Papendrecht. Kom dit spektakel zien en steun dit initiatief!

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.