Echtpaar van Leeuwen-Dubbelman 60 jaar getrouwd

15 mei 2013 door Hennie van der Zouw
Echtpaar van Leeuwen-Dubbelman 60 jaar getrouwd

PAPENDRECHT - Burgemeester de Bruin bezocht vorige week woensdag 8 mei het echtpaar Van Leeuwen- Dubbelman in hun woning aan de Pontonniersweg 13. De heer en mevrouw Van Leeuwen waren die dag 60 jaar getrouwd. 

Hieronder wat persoonlijke informatie, aangeleverd door de familie:
 
'Onze ouders zijn 60 jaar getrouwd en 35 jaar van hun huwelijk hebben zij met plezier gevaren op een binnenvaartschip. Meestal naar Frankrijk. Zij wonen inmiddels alweer 25 jaar in Papendrecht. Pa heeft nog een aantal jaren bij Topec gewerkt en ze woonden ook daar op de Ketelweg.
 
Zij hebben 3 dochters (Marlene, Agnes en Simone) gekregen. Helaas is Simone, de jongste van het stel, overleden. Dus zij hebbne genoeg meegemaakt. Vreugde en verdriet. In hun geloof kunnen zij troost en geluk vinden. Inmiddels hebben zij 5 kleinkinderen en 8 achterkleinkinderen.
 
Moeders is altijd goedlachs en vaders is meer van het serieuze. Moeders is gek op breien, veel voor de bazaar, winkelt graag. Vaders leest en puzzelt graag en de computer is ook een grote hobby. Samen vullen zij elkaar goed aan.'
 
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.