Leerlingen Willem de Zwijgercollege tussen Supportersrellen PSG

14 mei 2013 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Supportersrellen in Parijs.

Tijdens de huldiging van de nieuwe Franse voetbalkampioen Paris Saint Germain, zijn in Parijs hevige rellen uitgebroken. 

Havo 4 leerlingen van het Willem de Zwijgercollege die op studiereis zijn in Parijs zijn hier ongewild midden in terecht gekomen en hebben grote angsten doorstaan. Een aantal leerlingen hebben traangas in de ogen gekregen.

Uiteraard is ook de aanwezige leiding enorm geschrokken. Gelukkig raakte niemand gewond en is iedereen 's-nachts terug in het hotel gekomen met de schrik er nog flink in.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.