Wethouder in overleg met jongeren

14 mei 2013 door Hennie van der Zouw
Wethouder in overleg met jongeren

PAPENDRECHT - Binnen de gebiedsontwikkeling Lange Tiendweg - waarbinnen het hotel als eerste is vernieuwd en momenteel hard gewerkt wordt aan een nieuw sportcentrum en zwembaden - valt ook de sloop van jeugdcentrum Interval.

Binnen deze locatie komt een nieuw centrum terug en de gemeente verkent momenteel de mogelijkheden om deze accommodatie voor meerdere doeleinden en doelgroepen in te zetten dan in het huidige Interval het geval is. 

Uiteraard blijft de jeugd een belangrijke plaats innemen en dus is wethouder Koppenol hoogspersoonlijk met jongeren in gesprek om hun ideeën en wensen op te halen. Ook basisschoolleerlingen kregen bezoek van de wethouder.
 
Nadat de leerlingenraad van de Anne Frankschool op pad was gestuurd om hun favoriete activiteiten in kaart te brengen, boden zij deze in de vorm van een wensenlijstje aan Koppenol aan. "Prachtig om te zien hoe zij hun best hebben gedaan om met zoveel mogelijk ideeën te komen en daar ook nog een soort Top 10 van te maken. Ik heb ze wel op het hart gedrukt dat niet alles wat zij willen ook echt mogelijk is en dat begrijpen ze wel."
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.