Besluiten Aandeelhoudersvergadering Boskalis

10 mei 2013 door Hennie van der Zouw
Besluiten Aandeelhoudersvergadering Boskalis

PAPENDRECHT - Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) bericht, naar aanleiding van de op 8 mei gehouden jaarvergadering, dat de Algemene Vergadering van Aandeelhouders de jaarrekening over 2012 heeft vastgesteld, heeft ingestemd met de herbenoeming van een lid van de Raad van Commissarissen en heeft ingestemd met het dividendvoorstel van EUR 1,24 per aandeel.

Herbenoeming 
De heer drs. M. Niggebrugge is herbenoemd als lid van de Raad van Commissarissen van Boskalis voor een termijn van vier jaar.
 
Dividend
De Algemene Vergadering van Aandeelhouders heeft ingestemd met het voorgestelde dividend van EUR 1,24 per aandeel in de vorm van gewone aandelen, tenzij een aandeelhouder het verkiest een uitkering in contanten te willen ontvangen. De betreffende keuzeperiode zal aanvangen op 15 mei 2013 en eindigen op 27 mei 2013. Het dividend is vanaf 4 juni 2013 betaalbaar.
 
Uitbreiding samenstelling Raad van Bestuur
In het kader van de overname van Dockwise heeft de Raad van Commissarissen besloten om de samenstelling van de Raad van Bestuur van Boskalis uit te breiden van vier naar vijf leden. De Raad van Commissarissen heeft, na kennisgeving aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders, de heer A. Goedée benoemd tot lid van de Raad van Bestuur met ingang van 8 mei 2013 voor een periode van één jaar. 
 
De heer Goedée (1951) heeft aan de Hogere Zeevaartschool in Scheveningen gestudeerd. Hij is werkzaam geweest bij Nedlloyd Lines, Neddrill Drilling Contractors, Heerema Group en Vedior. De heer Goedée is in 2003 benoemd als Chief Executive Officer van Dockwise Ltd. De specifieke ervaring die de heer Goedée sinds 2003 heeft opgedaan bij Dockwise zal bijdragen aan de integratie tussen Boskalis en Dockwise en de voortgaande groei en uitbouw van Boskalis. 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.