Eigenaar aanhanger Oltmansstraat gezocht

09 mei 2013
Eigenaar aanhanger Oltmansstraat gezocht

PAPENDRECHT - De gemeente Papendrecht roept de eigenaar op van een grijs/bruine aanhangwagen (zonder kenteken en merk onbekend), die al geruime tijd geparkeerd staat aan de Oltmansstraat.

De eigenaar dient zich binnen twee weken na het verschijnen van dit bericht te melden bij de gemeente aan de Markt 22. Na deze weken zal het voertuig worden verwijderd.

Afhankelijk van de staat van het voertuig zal het 13 weken worden opgeslagen, dan wel onmiddellijk worden vernietigd. De bedoelde aanhangwagen valt onder “Voertuigwrakken”, waarvoor het verboden is deze op de openbare weg te parkeren, zoals gesteld in de Algemene plaatselijke verordening artikel 5.5. Het is namelijk verboden om een woonwagen, camper, caravan, aanwagenwagen of een ander dergelijk voertuig langer dan 3 achtereenvolgende dagen op de openbare weg te plaatsen of te hebben.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.