Politie arresteert verwarde man

06 mei 2013 door Pieter van den Berg
Politie arresteert verwarde man

PAPENDRECHT - De politie heeft maandagmiddag 6 mei in een woning in de wijk Westpolder een 48-jarige man aangehouden. Verder werden er een mes en een zwart gespoten nepwapen in beslag genomen.

De politie kreeg even voor 15.00 uur een melding van de thuiszorg dat er een ruzie in de familiaire sfeer zou zijn, waarbij een verwarde bewoner zich agressief uitte. De politie ging niet veel later, gekleed in kogelwerende vesten, de woning in. Daar troffen zij de man aan.

De Papendrechter werd aangehouden en meegenomen naar het bureau. Hij zal later op de dag beoordeeld worden. Dan zal gekeken worden of en zo ja wanneer de man weer terug naar huis kan. De verwardheid van de 48-jarige is volgens de politie waarschijnlijk veroorzaakt door medicijngebruik.

Tekst Peter Stam

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.