Spelers VV Drechtstreek blijven club trouw

01 mei 2013 door Hennie van der Zouw
Spelers VV Drechtstreek blijven club trouw

PAPENDRECHT - In een eerder stadium was al bekend geworden dat een deel van de selectie van V.V. Drechtstreek ook in het nieuwe seizoen voor de club zou blijven uitkomen. Inmiddels is met alle spelers gesproken en alle spelers blijven actief voor V.V. Drechtstreek, dus ook:

Martijn de Jong, Leon van Dalen, Geraldo Alken,Peter van de Merwe, Stefan Jonkman, Hans Keesmaat, Ruben Timmermans, Jan Abaisa, Laurens Rotmans, Mark Kunst en Marvin Otte.
 
Dit betekent dat alle huidige selectiespelers hun club trouw blijven.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.