Van Koninginnedag naar Koningsdag in Papendrecht

10 februari 2013

PAPENDRECHT - Koninginnedag 2013 wordt de laatste en misschien ook wel de meest bijzondere Koninginnedag die we in Papendrecht hebben meegemaakt. Vanaf volgend jaar zal deze feestelijke dag immers Koningsdag heten. Natuurlijk gaat het Oranjecomité er alles aan doen om het ook een onvergetelijke dag te laten zijn. Om te beginnen zullen er op verschillende punten (Willaerts en Il Mercato) megagrote Led-schermen komen te staan, waar mensen met elkaar kunnen genieten van de troonswisseling. Daarnaast zijn er voor deze dag een serie aan mooie bands gecontracteerd die zeker op een gezellige manier bij zullen dragen aan de sfeer. In tegenstelling tot de vorige jaren is er dit jaar een spectaculaire taptoe op het Marktplein en dit keer ook een avondprogramma dat zal worden afgesloten met een extra groot vuurwerk. Kortom, Koninginnedag 2013 mag u maar op één plaats vieren: Papendrecht!

 

 

 

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.