Terugblik Koninginnedag 2009

01 mei 2009
Terugblik Koninginnedag 2009

PAPENDRECHT - De dag begon stralend met een heerlijk zonnetje en een topdrukte in het centrum en op 't Eiland. 
De vrijmarkt was dit jaar verplaatst naar de Beatrixstraat en de Wilhelminastraat, waar het een gezellige drukte was met vele "handelaren" en bezoekers. Er gingen dan ook veel spullen over in andere handen.

Maar ook rond het gemeentehuis waren heel wat verkopers te vinden, ondanks de mededeling dat de vrijmarkt dit jaar was verplaatst. Toch kan het Oranjecomité Papendrecht tevreden zijn, want per saldo waren er heel wat meer verkopers dan de afgelopen jaren.

Echter wierpen ook in Papendrecht de gebeurtenissen in Apeldoorn hun schaduw over de activiteiten van de rest van de dag, die werden afgelast uit respect voor de slachtoffers. Vele vlaggen hingen dan ook halfstok. Hieronder een korte terugblik met foto's.
 


En toch was er ook vrijmarkt voor het gemeentehuis

Achtergrondmuziek op het Marktplein (foto: Ron Tiben)

Gezelligheid troef in de Wilhelminastraat

En ook de Eilandstraat was gezelliger dan ooit.

Even bijtanken achter de Muziektent.

Het optreden van Schipperskoor De Pontonniers

Meer foto's: www.rontiben.nl/kongindag.htm

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.