Zonnige Koninginnedag trekt veel bezoekers

01 mei 2007
Zonnige Koninginnedag trekt veel bezoekers

PAPENDRECHT – Maandag 30 april was een stralende Koninginnedag. 's Ochtends waren om 5.00 uur al de eerste kinderen in de weer om een goed plekje te bezetten voor de kinderrommelmarkt. Een paar uur later was het hele gebied rond het gemeentehuis bezet met kleedjes en stands met spullen. Er waren veel tevreden gezichten, want er werd goed verkocht.

Ook voor en op het terras van café Willaerts was het erg druk. De kunstenaarsmarkt is ook goed bezocht. Op de foto is een optreden van het Schipperskoor Pontonniers te zien.

's Avonds werd de dag traditioneel afgesloten met een groots vuurwerk op het drierivierenpunt. Op 4 en 5 mei verzorgt het Oranjecomité nog een aantal activiteiten, zie onze Agenda.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.