Terugblik koninginnedag 2005

02 mei 2005
Terugblik koninginnedag 2005

Papendrecht, 30 april 2005 - Dit jaar was Koninginnedag weer heel speciaal, want we vierden ook het 25-jarig Koningin-zijn van Koningin Beatrix en wierpen alvast een vooruitblik naar de gedenking van 60 jaar bevrijding in Nederland. Het weer was prima. Het was de hele dag droog, zo goed als windstil en af en toe was er zelfs zon. Hieronder kunt u een korte terugblik zien van deze dag:

De kindervrijmarkt blijft een groot succes.

En ook ouderen vinden hier wat van hun gading.

De magnetische wand was ook een leuke publiekstrekker.

De Braderie was rondom de bouwplaats opgesteld, in totaal 900 meter lang.

Pasar Malam op de Markt.

De Veerweg kleurt weer Oranje.

Ook speeltuinvereniging De Zonnebloem had weer allerlei activiteiten voor jong en oud.

De TV-poppenkast

© fotografie: Hans Huisman

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.