Dodelijk slachtoffer bij botsing op de N214 was bekende Alblasserdammer

22 april 2013 door Ad van Herk
Dodelijk slachtoffer bij botsing op de N214 was bekende Alblasserdammer

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Update: De frontale botsing op de N214 tussen Oud-Alblas en Papendrecht heeft vrijdagmiddag het leven geeist van een 86-tachtigjarige automobilist. Deze automobilist is de in Alblasserdam en omstreken bekende autohandelaar Arie Bochanen. 

Een andere bestuurder raakte zwaar gewond.

Volgens de politie ontstond de aanriijding toen de 86-jarige Bochanen een vrachtwagen wilde inhalen. Tijdens de manouvre botste hij frontaal op een tegenligger. De andere bestuurder, een 50-jarige man uit Dordrecht raakte zwaar gewond. Hij is naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam overgebracht.

Familie van het dodelijke slachtoffer verwerpt het verhaal van de inhaalmaneuvre en vermoedt dat Bochanen tijdens de rit onwel is geworden.  

Op de foto de auto van het zwaar gewonde slachtofffer.

Foto: Pieter van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.