PKC A1 tweede van Nederland

19 april 2010
PKC A1 tweede van Nederland

PAPENDRECHT - PKC A1 is afgelopen zaterdag helaas geen kampioen van Nederland geworden. In een spannende finale won Dalto met 28 - 25. Na een zinderende start van  PKC kwam Dalto langszaam langszij. PKC was vaak na 1x schieten de bal al  kwijt. Dalto was beter in de rebound. Verder maakte PKC veel fouten in de verdediging (spanning?) waardoor Dalto een aantal strafworpen heeft gekregen. De ruststand was 13-12 voor Dalto. Na rust liep Dalto al snel verder uit en bleef het verschil telkens zo'n 3 doelpunten in het voordeel van Dalto.

Fotograaf: Peter Besemer
Web: http://klik.besemer.info

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.