Zonnige kinderspeeldag 't Eiland trekt honderden kinderen

20 april 2013
Zonnige kinderspeeldag 't Eiland trekt honderden kinderen

PAPENDRECHT - Op zaterdag 20 april werdt op het Boomstamveldje op het Slobbengors, naast VV Papendrecht de 2e Kinderspeeldag 't Eiland georganiseerd. Op dag stralende zonnige dag kwamen honderden kinderen en ouders op het evenement af, dat werd georganiseerd door Wijkplatform Westpolder/'t Eiland.

Alles was gratis deze dag, zelfs de pannenkoeken, popcorn, pakjes sap en de worstenbroodjes.

Voor kinderen waren er tal van activiteiten, zoals ook te zien is op de foto's. Zumba, streetdance, aquaballen, schaken, schminken, eendjesrace, scouting, springkussen, bloemschikken, pannekoeken, knakworstjes en drinken. 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.