Brug Slobbengors wordt vernieuwd

15 april 2013 door Hennie van der Zouw
Brug Slobbengors wordt vernieuwd

PAPENDRECHT - De ijzeren brug die het Eiland verbindt met het Slobbengors wordt vernieuwd. De werkzaamheden zijn in volle gang. De oude brug, die versleten was, is vorige week ontmanteld en verwijderd.

In verband met de werkzaamheden is de verbinding tussen de Industrieweg en de Havenstraat gesloten voor alle verkeer. Het verkeer wordt omgeleid.
 
De brug wordt vervangen door een replica. De nieuwe brug krijgt een vrij liggend voetpad. Naar verwachting is de nieuwe brug vóór de zomervakantie klaar. 
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.