Helene van Mourik opent pedicure salon De Praktijk

05 april 2013
Helene van Mourik opent pedicure salon De Praktijk

PAPENDRECHT - Aan de Hoefbladlaan 75, naast de rotonde bij de Witte Brug, hangt sinds kort een bord naast de deur van medisch pedicure salon De Praktijk.

Helene van Mourik opende haar praktijk enkele weken geleden, nadat ze haar uitgebreide opleiding voor medisch pedicure afgerond had. Ze maakt in haar salon gebruik van de nieuwste behandelmethodes.

Alle soorten 'probleemvoeten' zijn welkom. "In mijn studie als medisch pedicure ben ik breed opgeleid voor behandelingsmogelijkheden van complexe voet- en nagel problematiek.  Als medisch pedicure worden risicovoeten en voetproblemen behandeld die bijvoorbeeld zijn ontstaan door reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Medisch pedicure salon De Praktijk heeft een uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagel-, regulatie, reparatie, correctie, orthesiologie en antidruk technieken. Door regelmatig naar medisch pedicure salon De Praktijk  te gaan voorkom je nagelproblemen, likdoorns, eelt, kloven", legt Helene van Mourik uit. "Mensen lijden soms onnodig pijn omdat ze doorlopen met een voet die eigenlijk een behandeling nodig heeft", weet de medisch pedicure.

Ze volgde een aanvullende cursus op het gebied van nagelschimmels, waardoor ze kan garanderen dat mensen er na vier behandelingen helemaal van af zijn. PACT Schimmelnagel Therapie is een nieuwe methode voor de behandeling van schimmelnagels die nagenoeg 100% schimmeldodend is."Ik stuur eerst een monster op naar een medisch laboratorium, wanneer de uitslag positief is dan kunnen we beginnen met het behandelen van de schimmelnagels."

Voor wratten maakt Helene gebruik van de CryoPen. "Daarmee kun je heel goed richten en doseren. De koude stikstof wordt dan alleen aangebracht op de wrat zelf, waardoor er geen beschadiging optreedt van het weefsel eromheen." Deze behandeling is vrijwel pijnloos.

De Papendrechtse medisch pedicure is aangesloten bij brancheorganisaties Provoet en Procert, waardoor kwaliteit gewaarborgd wordt. Ze werkt niet ambulant.. Met haar slogan 'We willen immers allemaal mooie en gezonde voeten hebben' biedt ze voor elke voet de juiste verzorging.

Voor meer informatie, zie www.salondepraktijk.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.