Thieme's echte thee op RTL4

17 november 2003

PAPENDRECHT – Een aantal weken geleden is Myrna Goossen met een cameraman bij Thieme's Echte Thee aan het Westeind langsgeweest voor een rapportage van het programma "Eigen huis en tuin" van RTL 4.

Dit programma geeft tips over tuinieren, het inrichten van een huis en het creeëren van sfeer in een huis. Zaterdag 22 november zal Thieme's Echte Thee verschijnen in het programma, dat duurt van 18:05 uur tot 18:55 uur. Zondagmorgen is er een herhaling. Meer informatie over het programma "Eigen huis en tuin" is te vinden op www.eigenhuisentuin.nl. Meer informatie over Thieme's Echte Thee is te vinden op www.theecultuur.nl. Iedere eerste zaterdag van de maand is er een open huis van 10:00 tot 16:00 uur.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.