Oefening distributie nooddrinkwatervoorziening

15 mei 2002

PAPENDRECHT - De gemeente Papendrecht en watermaatschappij Hydron houden op woensdag 22 mei een oefening in de distributie van nooddrinkwatervoorziening.

Op de parkeerplaats bij de ingang van de bibliotheek op de Markt en op de parkeerplaats nabij de flat langs de Pontonniersweg worden nooddrinkwatervoorzieningen ingericht. Een distributiepunt bestaat uit een opvouwbare plastic tank met kraanstellen waaruit mensen water kunnen tappen.

Om de oefening een realistisch karakter te geven, wordt omwonenden gevraagd een kijkje te nemen en een kleine voorraad water af te nemen. De distributiepunten worden bemand door medewerkers van Hydron en de gemeente Papendrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.