Wasko sluit 4 locaties Papendrecht

04 april 2013 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Kinderopvang-organisatie Wasko sluit naar alle waarschijnlijkheid een aantal van haar locaties in Papendrecht. Oorzaken hiervan zijn de bezuinigingen van het huidige kabinet en de economische crisis.

BSO Anne Frank wordt samengevoegd met de BSO op het Kinderkasteel. De BSO Frank & Vrij  Wilgenhoeck gaat samen met de BSO op de Moerbeihof. BSO Leilinde gaat naar de locatie van de BSO op de Prins Constantijnschool. En als laatste wordt Dagopvang Kinderkasteel ondergebracht op kinderdagverblijf Benjamin.

In mei van dit jaar zal een definitief besluit worden genomen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.