E'tjes vv Papendrecht naar De Kuip

03 april 2013 door Hennie van der Zouw
E'tjes vv Papendrecht naar De Kuip

PAPENDRECHT - In het kader van het Feyenoord Jeugdproject, waaraan vv Papendrecht deelneemt als Amateurpartner van Feyenoord, kunnen een aantal jeugdleden op vrijdagavond 5 april 2013 gratis de wedstrijd Feyenoord – VVV Venlo bezoeken. Elke club die aan het jeugdproject deelneemt wordt een keer per jaar in de gelegenheid gesteld om met 40 pupillen een wedstrijd te bezoeken.

Door de grote belangstelling onder de Amateurpartners van Feyenoord was onze vereniging bij de vorige keren uitgeloot voor een bezoek aan een wedstrijd. Deze keer zijn wij gelukkig ingeloot en gaan E2 t/m E6, zo’n 40 pupillen en 10 begeleiders, naar deze avondwedstrijd in een uitverkochte Kuip. Wij wensen onze pupillen en begeleiders een prettige avond
 
Verdere details worden door Sandra van Waardenburg, coördinatrice van de E-jeugd, met de begeleiding van de pupillen voor deze avond gecommuniceerd.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.