Voetbalclinics bij vv Papendrecht

03 april 2013 door Hennie van der Zouw
Voetbalclinics bij vv Papendrecht

PAPENDRECHT - Op dinsdag 9 april en dinsdag 16 april 2013 organiseert Hattrick Sport in samenwerking met Voetbal Vereniging Papendrecht een voetbalFUNclinic op sportpark Slobbengors, bij Voetbal Vereniging Papendrecht. Initiatiefnemers zijn gemeente Papendrecht en gemeente Alblasserdam.

Dinsdag 9 april zal het Willem de Zwijgercollege aftrappen om 08:45 uur. De clinic duurt die dag tot 15:45 uur. Dinsdag 16 april is ‘s ochtends De lage Waard locatie Vijzellaan aan de beurt (08:30 – 11:00 uur) en ’s middags locatie burgemeester Keijzerweg (12:00 – 15:30 uur).
 
In het voetbalFUN programma krijgen de leerlingen negen onderdelen aangeboden. De onderdelen zijn: Quadrapanna, Komt dat schot (mikken in diverse gaten), Hattrick Arena met drie subonderdelen, Hattrick 5 x 5, Dikke Bertha (schotsnelheidsmeter), Op de stropdas (mikken), Vier op een rijvoetbal.
 
De tweede- en derdejaars-leerlingen worden per blokuur (anderhalf uur) verwacht en ter plekke in groepen ingedeeld. Zo genieten steeds negentig leerlingen van de voetbalFUNclinic.
 
Het project ‘Verenigingssport in het voortgezet onderwijs’ is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Alblasserdam en Papendrecht, de scholengemeenschappen De Lage Waard en het Willem de Zwijger College. In het kader van voortzetting van dit breedtesportimpulsproject worden sportclinics voor de leerlingen van de beide scholengemeenschappen georganiseerd. Het initiatief voor een clinic ligt bij de sportvereniging. De sportconsulenten van beide gemeenten zorgen voor totstandkoming van overleg tussen verenigingen en scholen.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.