Politie houdt man in Papendrecht aan voor zware mishandeling

26 maart 2013 door Hennie van der Zouw
Politie houdt man in Papendrecht aan voor zware mishandeling

PAPENDRECHT - De politie heeft maandagmiddag een 35-jarige man uit Spijkenisse aangehouden op verdenking van zware mishandeling van een 34-jarige man uit Papendrecht.

Rond kwart over vier meldde een getuige dat aan de Weteringsingel een man in elkaar werd geslagen. Agenten gingen ter plaatse en troffen de vechtende mannen aan. Ze haalden de twee uit elkaar. De man uit Papendrecht bleek een flinke hoofdwond te hebben en werd overgebracht naar het ziekenhuis. De man uit Spijkenisse had hem met een ploertendoder geslagen. Deze man werd aangehouden. De twee bleken een al langer lopend conflict te hebben.
 
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.