Veel animo informatiebijeenkomsten SamenZonneEnergie

21 maart 2013 door Hennie van der Zouw

DRECHTSTEDEN - Hoeveel brengen zonnepanelen eigenlijk op? Hoe lang gaan ze mee? En maakt het uit als er een pijp op het dak staat, die schaduw afwerpt?

Hoe groot is een omvormer en hoe groot zijn de panelen? Kan de omvormer in de slaapkamer geplaatst worden? Hoe lang heb ik garantie? Is mijn meter geschikt? Hoe lang is de levensduur? Is er een vergunning nodig?

Dit soort vragen beantwoordde Ruud Frijstein van ‘iChoosr’ de afgelopen twee weken op informatieavonden in Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. Op 25 maart vindt de laatste informatieavond plaats in Alblasserdam. iChoosr verzorgt, in opdracht van deze Drechtsteden, de groepsaankoop zonnepanelen:SamenZonneEnergie.Een scherpe prijs voor een kwalitatief goed zonnepanelen systeem is het uitgangspunt.
 
Inschrijven voor 1 april!
Tot en met 1 april kunnen alle inwoners van Zuid-Holland zich gratis en vrijblijvend inschrijven op www.SamenZonneEnergie.nl. Op 2 april vindt de veiling plaats, waar de geselecteerde leveranciers hun beste bod kunnen uitbrengen. De leverancier met de scherpste prijs wint de veiling en mag alle deelnemers een vrijblijvend persoonlijk aanbod doen. Dit aanbod wordt vanaf 15 april verstuurd naar alle deelnemers.Tot en met 19 mei kunnen deelnemersaangeven of ze op het aanbod ingaan. Nadat het aanbod is geaccepteerd, wordt de levering en installatie van de zonnepanelen volledig verzorgd, inclusief alle bijkomende werkzaamheden. Inmiddels hebben al ruim 2.400 mensen zich ingeschreven voor de groepsaankoop.Hoe meer deelnemers, hoe scherper de prijs.
 
Informatieavonden in de acceptatiefase
Wie zich vóór 2 april heeft ingeschreven, wordt uitgenodigd voor een informatieavond, waarbij de winnende leverancier aanwezig is. Tijdens deze avond wordt een uitleg gegeven over het aanbod en is er ruimte voor een zogenaamde ‘pre-schouw’. Experts geven aan of het aantal gewenste panelen ook daadwerkelijk op het dak past. Deze ‘pre-schouw’ geeft geen garantie, maar wel een goede indicatie. Na acceptatie zal de winnende leverancier een echte schouw uitvoeren om vast stellen of het past. En als het niet past…zit de deelnemer er niet aan vast.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.