Papendrechts college deelt zienswijze Alblasserdam over Nedstaal

19 januari 2013

PAPENDRECHT - Burgemeester en wethouders van Papendrecht steunen het advies van de gemeente Alblasserdam aan de provincie Zuid-Holland om geen vergunning te geven aan het bedrijf Nedstaal voor een proef met verwerking van licht asbesthoudend staalschroot. Het Papendrechtse college heeft deze PDF-bestand zienswijze inmiddels bij de provincie ingediend en de gemeenteraad hierover per PDF-bestand brief geïnformeerd.

Papendrecht is van mening dat de provincie een eerdere reactie van de gemeente op de ontwerp-beschikking op onderdelen onvolledig en onvoldoende heeft beantwoord. Hetzelfde geldt voor de vragen die zijn gesteld door onder meer omwonenden en belanghebbenden op de informatieavonden op 14 en 15 januari.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.