Jeugd PKC met nieuwe kledingsponsor

13 maart 2013 door Hennie van der Zouw
Jeugd PKC met nieuwe kledingsponsor

PAPENDRECHT - PKC C1 speelt het NK korfbal met een nieuwe sponsor in eigen huis.

Het is de regerend zaalkampioen hoofdklasse C-teams gelukt om opnieuw de Nederlandse Kampioenschappen te bereiken. Het team is ten opzichte van het kampioensteam van vorig jaar op maar liefs 9 plaatsen gewijzigd door doorstroming naar de B-selectie.

Na een moeizame start van het seizoen op het veld werd het kampioenschap in de zaal met slechts 4 verliespunten behaald. Een mooie prestatie van deze jonge spelers en speelsters.

Het goede presteren ging niet ongemerkt voorbij in Papendrecht en daardoor was kortgeleden De Jong Tuinen in Papendrecht bereid het talententeam te sponsoren met een prachtige outfit.

Het thuis spelen van een NK op 23 maart a.s. is uniek en zal een geweldige ervaring voor de spelers worden. Naast PKC doen ook nog 2 andere ploegen uit de regio mee namelijk Deetos en Oranje Wit, beiden uit Dordrecht.

Opmerkelijk is dat PKC C1 in de poulewedstrijden reeds Deetos C1 ontmoet die ongetwijfeld revanche zal willen nemen op de verloren zaalfinale van 2012.

Al met al een geweldige zaterdag met jeugdkorfbal in Papendrecht die aan het einde zelfs nog afgesloten wordt met ook een 2e derby tussen PKC en Deetos namelijk de hoogste teams in de korfballeague ontmoeten elkaar ook die avond.

Al met al een goede reden om op 23 maart vanaf 10.30u naar de PKC-hal te komen.

Foto: L.van Andel

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.