Excelsior Papendrecht start verbouwing barruimte tijdens NL DOET

12 maart 2013

PAPENDRECHT - Op zaterdagochtend 16 maart as.- als ook Papendrecht in de ban is van NL Doet - starten de vrijwilligers van muziekvereniging Excelsior de verbouwing van de barruimte in het verenigingsgebouw aan de Rembrandtlaan. Dit kan nu plaatsvinden dankzij een bijdrage van het Oranjefonds en haar sponsor van de bouwmaterialen voor dit project KARWEI Bouwmarkt in Papendrecht en de zelfwerkzaamheid van de diverse leden.

De barruimte is voor de vereniging in alle opzichten heel belangrijk. In de pauze en voor en na de wekelijkse repetities zijn de leden van de verschillende onderdelen van de vereniging: SMS Orkest, Slagwerkgroep, Klein Orkest en het Groot Orkest in deze ruimte te vinden. Op alle dagen wordt er door de leden muziek gemaakt in het verenigingsgebouw. Met vrijwilligers van de vereniging gaat men de komende weken flink aan de slag om er iets moois van te maken. De opening staat gepland voor eind april/begin mei.

Meer informatie over Excelsior, de mogelijkheden en haar activiteiten is te vinden op www.excelsiorpapendrecht.nl,

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.