Stroomstoring in Papendrecht

11 maart 2013

PAPENDRECHT - Op maandag 11 maart omstreeks 14:35 uur viel in grote delen van Papendrecht korte tijd de stroom uit. Bij C1000 in Winkelcentrum Westpolder was het even een paar seconden helemaal donker. Gelukkig nam de noodstroomvoorziening het over.

Ook op het bedrijventerrein Nieuwland Parc was de stroomstoring van korte duur, maar hadden vele bedrijven ruim een half uur geen internetverbinding meer.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.