Politie zoekt naar mogelijke brugspringer

08 maart 2013

PAPENDRECHT - Aan het begin van de middag op donderdag 7 maart hebben politie en brandweer gezocht naar een persoon die mogelijk van de Papendrechtse brug was gesprongen, dat was gemeld door een fietser.

Een ambulance stond klaar met een brancard  en er werd ruim een uur gezocht. Toen er nog niemand was gevonden, werd de zoektocht gestaakt.

Foto: Bert de Lange

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.