Blaaskapel 'De Slobbers' in het nieuw gestoken

08 maart 2013 door Hennie van der Zouw
Blaaskapel 'De Slobbers' in het nieuw gestoken

PAPENDRECHT - De Plaatselijke Blaaskapel "De Slobbers" is recent volledig in het nieuw gestoken. De prachtige pakken zijn voor hen gemaakt door Atelier Dekker Papendrecht, en mede mogelijk gemaakt door enkele Papendrechtse bedrijven.

Fotograaf Marvin de Kievit heeft het resultaat op de gevoelige plaat vastgelegd.

Meer informatie over de Papendrechtse Slobbers is te vinden op de site www.slobbers.nl.  

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.