Inloopavond over de toekomst van Papendrechtse kinderboerderij

22 oktober 2012
Inloopavond over de toekomst van Papendrechtse kinderboerderij

PAPENDRECHT - Om belanghebbenden gelegenheid te geven te reageren op de toekomstplannen voor de kinderboerderij wordt maandag 22 oktober van 19.30 tot 21.00 uur op het gemeentehuis een inloopavond gehouden. Exemplaren van het toekomstplan en een verslag van ingediende zienswijzen liggen ter inzage, belanghebbenden krijgen de gelegenheid om hun vragen schriftelijk (formulieren zijn aanwezig) te stellen en mondeling toe te lichten. Medewerkers van de gemeente zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.
Kinderboerderij de Papenhoeve wordt ondergebracht bij een zelfstandige stichting. Nieuwbouw op de huidige locatie legt de basis voor een eigentijdse kinderboerderij.

Wethouder Koppenol is over de toekomst onder meer in gesprek met enkele enthousiaste mensen over het vormen van een stichtingsbestuur. Papendrechters kunnen hun steentje bijdragen door bijvoorbeeld bestuurder, sponsor, vrijwilliger, vriend of fan te worden. De kinderboerderij breidt haar activiteiten uit en voegt nieuwe functies toe, zoals educatie aan schoolkinderen, meer contactmogelijkheden met de dieren zoals voeren en verzorgen en de verkoop van versnaperingen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.