Protest kinderboerderij: 5000 handtekeningen overhandigd

29 mei 2012
Protest kinderboerderij: 5000 handtekeningen overhandigd

PAPENDRECHT - Zoals bekend is de gemeente Papendrecht van plan om flink te gaan bezuinigen op de kinderboerderij, zodat de lasten voor de burgers niet hoger worden. Momenteel is de gemeente ruim 200.000 euro per jaar kwijt en men wil de kosten terugbrengen tot ongeveer 100.000 euro per jaar.

De vrijwilligers van de kinderboerderij zijn het er niet mee eens dat er nogmaals op de kinderboerderij bezuinigd gaat worden en hebben daarom een handtekeningenactie gestart. Vanmiddag zijn er maar liefst 5000 handtekeningen overhandigd aan verantwoordelijk wethouder Kees Koppenol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.