Horeca-ondernemer Peter Hoornweg doodgeschoten

15 december 2011

PAPENDRECHT - Op zondag 11 december werd in Barendrecht een man doodgeschoten en werd gevonden in een pand waar een hennepkwekerij was gevestigd. Inmiddels is bekend dat het gaat om de Papendrechtse horeaca-ondernemer Peter Hoornweg.

Hoornweg was eigenaar van diverse Papendrechtse bedrijven, zoals zalencentrum Cultura, eetcafé Knabbel en Babbel, zonnestudio Sundreams en discotheek Xie Je Zo. Deze zaken werden in september 2005 gesloten dankzij de wet Bibob, dat het witwassen van crimineel geld tegengaat. Overigens is nog niet vastgesteld of Hoorweg ook daadwerkelijk bij de hennepkwekerij in Barendrecht betrokken was.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.