Herinrichting rondom Nicolaas Beetssttraat

05 maart 2013 door Hennie van der Zouw
Herinrichting rondom Nicolaas Beetssttraat

PAPENDRECHT - Burgemeester en wethouders van de gemeente Papendrecht hebben tot herinrichting besloten van het gebied van de Nicolaas Beetsstraat, Frans Coenenstraat, het gedeelte Jacques Perkstraat van huisnummer 37 tot en met huisnummer 45, het gedeelte van de  P.C. Hooftlaan van huisnummer 2 tot en met  nummer 6, en het Tachtigershof.

Dit betekent dat bovengenoemde straten als woonerf zullen worden ingericht, en zo zullen aansluiten bij de woonerven van de Willem Kloosstraat en de Jacques Perkstraat (huisnummer 25 tot en met 35 (oneven)) waar ook de woonerfregels gelden.

Voor het gebied van de Nicolaas Beetsstraat, de Frans Coenenstraat, en de bovengenoemde gedeelten van de Jacques Perkstraat en de P.C. Hooftlaan en Tachtigerhof is inmiddels een herinrichtingontwerp gemaakt en zullen er medio 2013 reconstructiewerkzaamheden uitgevoerd worden.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.