Condoleanceregister geopend voor slachtoffers vliegramp Tripoli

18 mei 2010
Condoleanceregister geopend voor slachtoffers vliegramp Tripoli

PAPENDRECHT - Bij de vliegtuigramp in Tripoli zijn zeventig Nederlanders om het leven gekomen. Onder hen was het Papendrechtse echtpaar Linda Thieme en Jeffrey Jakobsen.  Het echtpaar keerde terug van hun huwelijksreis in Zuid-Afrika, een terugreis die op een tragische wijze eindigde.

De gemeente heeft een condoleanceregister geopend in het gemeentehuis om het medeleven van de gemeente en haar inwoners aan de nabestaanden tot uitdrukking te brengen.
Burgemeester Kees de Bruin staat persoonlijk in contact met de nabestaanden en heeft zijn diepe medeleven aan hen uitgesproken. Deze ramp treft twee jonge mensen, die in de kracht van hun leven stonden. Linda en Jeffrey waren een door iedereen geliefd koppel dat zielsgelukkig was.

Al degenen die hen kenden of zich bij hen betrokken voelen, worden in de gelegenheid gesteld hun gevoelens te uiten door het tekenen van het condoleanceregister. Dit is mogelijk tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. Ook kunt u terecht op het digitale condeleanceregister www.condoleanceregister.com.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.