Twee Papendrechters verongelukt bij vliegramp

14 mei 2010

PAPENDRECHT - Op woensdag 12 mei zijn er hoogstwaarschijnlijk twee Papendrechters omgekomen bij de vliegramp in Libië. De gemeente Papendrecht heeft nog (steeds) geen offcieel bericht hierover aan de pers verzonden.

In diverse media wordt al bericht dat het gaat om Jeffrey Jakobsen en Linda Thieme, dat op huwelijksreis was. De buurt in de Oostpolder waar het stel sinds kort woonde reageert geschokt en vol ongeloof. Meer informatie volgt nog.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.