Life Style Center bestaat 1 jaar

25 februari 2013 door Hennie van der Zouw
Life Style Center bestaat 1 jaar

PAPENDRECHT - Het Life Style Center aan de Buitendijks 15 draait al een jaar op volle toeren.

Er vinden iedere week verschillende activiteiten plaats. Naast individuele klantenbegeleiding van mensen die op een verantwoorde manier hun gezondheid willen verbeteren, vinden er ook groepsactiviteiten plaats.

Op woensdagmorgen is er wekelijks de Healthy LifeStyle Club. Hier wordt op een gezellige manier gewerkt aan bewustwording van voedingspatronen en verbeterpunten hierin.  De mensen die hieraan deelnemen worden persoonlijk begeleid door een eigen welzijnscoach. De ochtend is van 9.30 tot 10.30 uur. U bent welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen.

In de avond wordt de ruimte gebruikt voor educatieve doeleinden voor  distributeurs, teamavonden, klantenavonden, veelal met verwennerij op gebied van inwendige of uiterlijke verzorging.

Er wordt binnen het LifeStyle Center continu gewerkt aan het bedenken van nieuwe activiteiten en manieren om een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken.

Op dinsdag  12 maart start de Fitclub. Hier staat bewegen centraal, met daarnaast kennismaking en uitleg over verantwoorde voeding. Het kan  een aanvulling zijn op het meestal hectische en stressvolle bestaan wat veel mensen vandaag de dag ervaren. Het is vooral gezellig, ontspannen door inspannen met de mogelijkheid van winnen op fysiek gebied door gewicht te verliezen of conditie te verbeteren. Kom het ervaren!

Vier het eenjarig jubileum mee en kom op 12 maart om 9.30 uur naar het Life Style Center voor een gratis kennismaking met de Fitclub.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.