33-Jarige Cindy uit Papendrecht vermist

22 februari 2013 door Pieter van den Berg

PAPENDRECHT - Vanuit Papendrecht wordt vermist een 33-jarige vrouw, 1.65 m van lengte, bruin haar, mage postuur, gekleed in een spijkerbroek, polo en oranje vest. Zij draagt een bril met een breed montuur. Waarschijnlijk maakt zij gebruik van een grijze Toyota Corolla met het kenteken 48-RT-PT.

Heeft u deze vrouw of het genoemde voertuig gezien of bent u bekend met de verblijfplaats van de vrouw of het voertuig? Bel dan met de politie via 0800-0011 (gratis).
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.