Drechtsteden trombone ensemble zoekt bastrombonist

22 februari 2013
Drechtsteden trombone ensemble zoekt bastrombonist

PAPENDRECHT -  Het Drechtsteden trombone ensemble dat in de regio Drechtsteden actief is, is op zoek naar een enthousiaste gevorderde (amateur) bastrombonist. Dit ensemble is opgericht in maart 2010 en heeft in korte tijd bekendheid gekregen met hun optredens binnen de Drechtsteden. Het trombone ensemble bestaat momenteel uit 5 trombonisten, namelijk 4 tenortrombonisten en 1 bastrombonist. Omdat de bastrombone een belangrijke rol speelt binnen dit ensemble, hebben zij de wens om het aantal bastrombonisten uit te breiden van 1 naar 2 personen. Daarnaast worden er behalve kwartetten ook sextetten gespeeld en zijn er stukken waarbij 2 bastrombonepartijen ingevuld moeten worden, voor het ensemble dus alle reden om een 2e bastrombonist te zoeken !

Dit ensemble staat onder de bezielende leiding van trompettiste Nelly van der Veght. Dit ensemble repeteert maandelijks op zondagochtend bij stichting Wielborgh, locatie Polderwiel aan de Dudok-erf te Dordrecht Stadspolders. Geïnteresseerden kunnen tijdens de repetitie in het Polderwiel komen kijken of contact opnemen met Johan Boom (voorzitter) via emailadres: trombonekwartet@hotmail.com. Het eerstvolgende concert van dit ensemble is op 10 maart 2013 vanaf 10.30 uur in het restaurant van het Polderwiel, een locatie van stichting de Wielborgh aan het Dudokplein 58 te Dordrecht.

Tevens wordt een gevorderde amateur pianist gezocht die belangeloos incidenteel wil begeleiden bij muziekstukken voor trombone, zowel voor het gehele ensemble als voor trombone solo’s. Naast het spelen van ensemble stukken is hier alle ruimte voor het uitvoeren van solostukken door de pianist. Zeker een aanrader voor vergevorderde amateur pianisten of pianostudenten conservatorium om zo’n bijzondere ervaring mee te maken !

Heb je interesse ? mail even naar: trombonekwartet@hotmail.com of bel even met Johan Boom: 06-47884048.  

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.