Lijst Lammers ruziet verder met de Drechtstedenraad

21 februari 2013 door Hennie van der Zouw
Lijst Lammers ruziet verder met de Drechtstedenraad

PAPENDRECHT - Lijst Lammers is het niet eens met het antwoord van de Drechtstedenraad, inzake door hem op 1 februari schriftelijk gestelde vragen over vermeende belangenverstrengeling rondom dhr. Verberk in zijn functies bij Nedstaal en D66 en het effect hiervan op zijn publieke rol inzake het University College Dordrecht. (Zie ook link hieronder)

Het Drechtstedenbestuur beantwoordt op 8 februari Lijst Lammers als volgt: “Het Drechtstedenbestuur neemt met klem afstand van de strekking van de vraagstelling en het beeld dat uit de vragen en de inleidende woorden zou kunnen worden afgeleid. Het bestuur vindt het zeer ongewenst en ongepast dat de integriteit van iemand op deze wijze in twijfel wordt getrokken. In de vragen worden zaken zonder enige concrete onderbouwing en aanwijzing aan elkaar verbonden.”

Lijst Lammers vindt dit geen inhoudelijk antwoord en stelt rondom de belangenverstrengeling: “Het is helemaal niet gezegd dat dit hier het geval is, maar om er zondermeer vanuit te gaan dat het niet het geval is en om die reden geen inhoudelijk antwoord te geven is natuurlijk absurd! Het Drechtstedenbestuur leeft in een sprookjesbos.”

Wordt vervolgd (?)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.