Instappers Olympia winnen met klein verschil

18 februari 2013

PAPENDRECHT -  Afgelopen zaterdag turnden de instappers hun eerste poulewedstrijd van dit seizoen tegen Sparta Dordrecht in het Rayon Turn Toernooi. De twee teams waren erg aan elkaar gewaagd wat wel bleek bij de einduitslag. De scores van de vijf beste turnsters op de vier turntoestellen zaten 0,70 punten uit elkaar en Olympia had het voordeel van de winst.

Esté Kamsteeg van Olympia Papendrecht eindigde op de eerste plaats, ondanks een gekneusde enkel. Lois vd Ende liet een mooie brugoefening zien die werd gewaardeerd met een 13,30. Rosanne Reedijk turnde voor het eerst de overslag in haar matoefening, waardoor deze een stuk moeilijker is. Voor Dée de Jong, Judith Vonk, Britt Kok en Firenze van Wijngaarden was dit de allereerste wedstrijd bij het instapteam. Ze hebben een leuke maar leerzame wedstrijd achter de rug, en kunnen aan de slag voor de volgende wedstrijd op 9 maart.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.