Bruidsmodeshow in De Markt

15 februari 2013
Bruidsmodeshow in De Markt

PAPENDRECHT -  In woonzorgcentrum De Markt van Rivas Zorggroep vond op Valentijnsdag een bruidsmodeshow plaats. De bewoners zagen jurken uit de jaren ‘60 tot en met 2012. Medewerkers en vrijwilligers van De Markt hadden hiervoor (veelal hun eigen) trouwjurk aangetrokken. Daarnaast liep een aantal vrienden en familieleden mee. De bruiden kregen prachtige make-up van Paula Mokveld van Oriflame. Met 20 bruiden, 2 bruidegoms en 3 bruidskinderen was het voor de bewoners een modeshow om van te genieten. Ook voor de aankleding was gezorgd.

De bloemen waren verzorgd door Bloemtique Bamboe uit Papendrecht, een showmodel bruidstaart door Spullen voor je taart uit Dordrecht en de bruidsaccessoires door Hengeveld Couture uit Papendrecht. 
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.