Vrolijke Sing-in met kinderen van 0 tot 4 jaar

14 februari 2013 door Hennie van der Zouw
Vrolijke Sing-in met kinderen van 0 tot 4 jaar

PAPENDRECHT - De Stichting Muziek op Schoot heeft 2013 uitgeroepen tot het jaar van muziek met het jonge kind. De aanleiding daarvoor is het 100ste geboortejaar van Annie Langelaar. Als muziekpedagoge heeft zij veel betekend voor de muziekeducatie in Nederland.

Op woensdagmorgen 13 februari werd daarom door de stichting ToBe en de bibliotheek van Papendrecht een sing-in georganiseerd. Myriame van Genuchten, muziekdocente, en gitariste  José Elbers wisten meer dan 100 kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar met hun begeleiders enthousiast te maken voor het zingen van eenvoudige liedjes.

10 kleine peutertjes maakten na het zingen ook meteen van de gelegenheid gebruik om zich in te laten schrijven als lid van de bibliotheek. Inschrijven voor kinderen tot 2 jaar is gratis. Zij krijgen bovendien een speciaal Boekstartkoffertje cadeau.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.